Uitleg beslag voorkomen

Op deze pagina vindt uitleg en mogelijkheden om een beslag op uw bezit te voorkomen en een groot aantal concepten van brieven om aan deurwaarders-schuldeisers te zenden.

De kern om een beslag op uw bezit te voorkomen in de oprichting van een ‘BESCHERMENDE VENNOOTSCHAP’ .

We gebruiken hiervoor de Commanditare Vennootschap CV deze vennootschap heeft een afgescheiden vermogen. (Het toekennen van een afgescheiden vermogen is bij arrest van 14 maart 2003 door de HogeRaad bekrachtigt)

De CV is een vennootschap waarin u voortaan al uw bezit gaat onderbrengen en waar u tevens een beslagvrije bankrekening voor kunt openen. (Bij de ING beschikt u in de regel binnen 3 werdagen over een bankrekening)

De CV heeft minimaal twee vennoten een beherend en een comanditaire vennoot.

De beherende vennoot bent uzelf de commanditaire vennoot kan zijn uw partner mits u niet in gemeenschap van goederen bent getrouwd of een samenlevings overeenkomst heeft waarin geen duidlijke scheiding van vermogen wordt aangegeven ook kunt u hier een vriend of familielid ouder dan 18 jaar voor vragen. De beherende vennoot is de alleen bevoegde persoon om de vennootschap te besturen en het vermogen te beheren de stille vennoot is niet bekend en openbaar tetraceren.

Ook kunt ervoor kiezen om de stichting bedrijfsbehoud te laten optreden als commanditaire vennoot.(hieraan zijn echter wel maandelijkse kosten verbonden groot 30,00 euro.)

Kiest u deze mogelijkheid dan wordt de gehele oprichting door ons verzorgt.

Wilt uzelf oprichten dan kunt u hier een concept akte aanschaffen.

Extra service

U heeft niemand die Commanditair vennoot kan of wil zijn?

In dat geval kunt u gebruik maken van de stichting bedrijfsbehoud.

De kosten hiervoor bedragen maandelijks 30,00 euro .

We verzorgen voor u de complete oprichting.

De kosten hiervoor bedragen 149,95 exl.btw

(Dit is inclusief de vaste maandelijkse kosten voor de eerste maand van oprichting)

Hier kunt u op laten richten.